Antwoorden op je vragen

Ontdek de antwoorden op de meest gestelde vragen door onze bezoekers. Van boeken tot activiteiten, vind snel de informatie die je nodig hebt om je Prison Island-ervaring te plannen.

Blader door de categorie die je interesseert

Blader door de categorie die je interesseert

Gevangeniseiland

Prison Island is een meeslepend avonturenspel dat zich afspeelt in Brussel en een unieke ervaring biedt in 32 verschillende cellen vol uitdagingen en puzzels. Jij en je team moeten je logica, denkvermogen en behendigheid gebruiken om de uitdagingen op te lossen en punten te verzamelen.

Gevangeniseiland Brussel ligt in Grétrystraat 12, 1000 Brussel (achter de Place Debrouckère). Zie onze " Neem contact op met "Klik hier voor een gedetailleerde routebeschrijving. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op onze meeslepende locatie.

Maak je geen zorgen over de hitte. Al onze kamers zijn voorzien van airconditioning om het je zo comfortabel mogelijk te maken tijdens je bezoek. Je kunt je dus volledig concentreren op het oplossen van de puzzels en het voltooien van de uitdagingen zonder last te hebben van de hitte.

Regels van het spel

Tijdens je bezoek aan Prison Island word je verdeeld in teams van 3 tot 5 personen. Elk team verkent verschillende cellen, elk met zijn eigen uitdaging. Je zult moeten samenwerken om de puzzels op te lossen, de uitdagingen aan te gaan en zoveel mogelijk punten te verdienen in de beschikbare tijd, en dat allemaal terwijl je plezier hebt.

Het avonturenspel in Prison Island Brussels biedt drie tijdsopties: 1u, 1u30 of 2u. Je kunt het pakket kiezen dat het best bij je past. Zorg ervoor dat je het pakket kiest waarmee je het meeste uit de ervaring haalt.

Reservering

Je kunt je tickets voor Prison Island boeken via onze website. Selecteer de datum en tijd die jou uitkomen, kies het duurpakket en volg de stappen om je boeking online af te ronden. Zorg ervoor dat je van tevoren boekt, want de plaatsen kunnen snel vol raken.

deelnemers

Het spel is ontworpen voor teams van 3 tot 5 personen en voor alle leeftijden van 8 tot 99 jaar. Iedereen kan meedoen: vrienden, familie, collega's, uitdagers. Het is raadzaam om een mix van vaardigheden en talenten binnen het team te hebben om de verschillende uitdagingen effectief op te lossen.

Zwangere vrouwen zijn welkom op Prison Island Brussels, maar hun deelname hangt af van hun eigen comfort en gezondheidstoestand. De activiteiten zijn niet lichamelijk zwaar, maar ze kunnen zich wel in krappe ruimtes moeten wringen. Zwangere vrouwen wordt geadviseerd om hun arts te raadplegen voordat ze deelnemen en om voorzorgsmaatregelen te nemen om hun welzijn te garanderen.

Om het meeste uit de Prison Island-ervaring te halen, raden we je aan om comfortabele kleding en sportschoenen te dragen. Je zult misschien moeten klimmen, kruipen en klauteren, dus de juiste kleding zal je helpen om je comfortabeler te voelen en de uitdagingen met succes aan te gaan.

We begrijpen dat sommige mensen claustrofobisch kunnen zijn. Onze kamers zijn echter zo ontworpen dat ze veilig zijn en geen extreme situaties met zich meebrengen. Als je claustrofobisch bent, kun je nog steeds deelnemen door in meer open ruimtes te verblijven, en onze medewerkers staan klaar om je te helpen en gerust te stellen tijdens de hele ervaring.