Vorm een team en wees de beste!

Onze teambuildings kunnen worden aangepast aan uw wensen en het aantal deelnemers. Neem voor meer informatie contact met ons op via onderstaand formulier voor het beste teambuilding aanbod voor jouw bedrijf! 
Antwoord binnen het uur! 

Teambuildings

Welkom op Prison Island, de ideale plek om de teamgeest te versterken en samenwerking te stimuleren dankzij onze ongelooflijke teambuildingervaring! Bereid je voor op een dag vol stimulerende uitdagingen, vriendschappelijke competitie en onvergetelijke kameraadschap.

Gevangeniseiland is veel meer dan een eenvoudig ontsnappingsspel. Het is een meeslepend avontuur waarin deelnemers worden meegenomen naar een fictieve gevangenis vol intrigerende cellen. Elke cel bevat unieke en boeiende uitdagingen die je op de proef stellen. vaardigheden, communicatie en teamgeest.

Lteambuilding op Gevangeniseiland Wij geloven dat de kracht van een team ligt in het vermogen om samen te werken, elkaar te steunen en gezamenlijke uitdagingen te overwinnen. Ons teambuildingprogramma bij Prison Island is ontworpen om het volgende aan te moedigen samenwerken, de banden aanhalen en de communicatie tussen de leden van je team verbeteren.

restauration Prison Island

Boek een teambuilding

Groepsboekingen : Neem voor groepen van meer dan 20 personen contact met ons op via dit online formulier.
We beloven dat we binnen het uur contact met je opnemen!  

Contactverzoek

  Door dit vakje aan te vinken, geeft u ons toestemming om de hierboven verstrekte informatie te gebruiken om contact met u op te nemen.

  andere evenementen om te vieren

  salle immersive Prison Island activité

  EVG / EVF

  Verzamel je vrienden en maak je klaar voor een spannend avontuur op Prison Island.
  • leeftijden 6
  • 1u - 2u
  meer informatie